Bayraktepe Tesisleri’nde, Başkan Püsküllü’nün misafiri olan mütahitler, kahvaltıda biraya geldi. Programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci ve Hendek’te bulunan mütahitler katıldı.
Hendek’in inşası için çalışmalara devam edeceğiz
Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Püsküllü, mütahitlere kendini tanıtarak “ Ali Başkanımızın Milletvekili Aday Adayı olması nedeniyle görevi devraldık. Başkanımızın bıraktığı yerden çalışmalara devam edeceğiz. Bugün sizlerle tanışmak için biraraya geldik. Sizlerle birlikte Hendek’in inşası için çalışmalara devam edeceğiz. İşleri en hızlı ve en kaliteli şekilde nasıl yapabiliriz diye toplandık. Hep beraber Hendek’e neler verebiliriz onun fikiralışverişini yapmalıyız. Sizlerin yapmış olduğu binalar ne kadar estetik olursa, Hendek’imiz o kadar güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe olur “ Dedi.
Hendek’i kendi evim gibi görüyorum
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı  Ali İnci de konuşmasında, Hendek’i hep birlikte çok güzel bir konuma getirdiklerini belirterek “  Sizler Hendek’te estetik projeler, estetik binalar yapıyorsunuz. Birbirinden güzel binalar yaparak, birbirinizle yarışıyorsunuz. Baktığımız zaman Hendek’te çok güzel estetik binalar yapıldı. Yapmış olduğunuz birbirinden güzel binalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Birbiri ile yarış yapan, görünüm olsun, bina giydirmeleri olsun, genişlik ve kullanım alanı olsun bir güzellik oluştu. Bu konuda hepinizi tebrik ediyorum. Ben Hendek’e 16 yıl hizmet ettim. Göreve geldiğim zaman ben de ilk olarak Hendek’te mimar ve mühendisler ile toplantı yapmıştım. İrfan Başkanı bu hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Hendek halkı ve çocuklarımızın geleceği için gece gündüz demeden çalıştık. Söz vermiş olduğumuz projeleri de 2019 yılında tamamlamış olacağız. Vermiş olduğumuz sözler sözümüzdür. Hendek’i kendi evim gibi görüyorum, bu konuda hepinizin hassasiyet göstermesini istiyorum. Şimdi başka kulvarda, hizmetlerimize devam etmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum “ Dedi.