Hendek İlçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıkta olan Dikmen yaylasında, kar kalınlığının 10 santimetreye kadar ulaştığı bildirildi. Akyazı ilçesinde de Acelle, Yanık, Sultanpınar ve Keremali yaylaları da kar yağışı dolayısıyla beyaza büründü.

SEDAŞ Ekipleri elektrik arıza bildirimi gelen Dikmen yaylasında müşteri memnuniyeti için alarma geçti. SEDAŞ ekipleri arazideki kar ve soğuğa aldırmadan çalışmalarını sürdürerek hızla şebekeye müdahale ettiler. 

 SEDAŞ hafta sonu etkili olan soğuk havanın etkisi ile gece saatlerinde kar yağışı gerçekleşen Düzce’nin Gölyaka İlçesine bağlı Kardüz Yaylası’nda da mevsimin ilk karı düştüğünde ekipleri ile alarm halinde gereken müdahalelerini yaptı.  Gölyaka şehir merkezine 28 kilometre uzağında ve deniz seviyesinden yüksekliği bin 830 metre olan Kardüz Yaylası beyaza bürünürken, SEDAŞ Ekipleri de saha operasyonu sırasında mevsimin yağan ilk karıyla karşılaşmış oldular. 












 Bolu'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, Köroğlu Dağları'nın zirvesinde bulunan 2 bin rakımlı kayak merkezi Kartalkaya'ya ve Gerede ilçesinde bulunan 1400 rakımlı Arkut Dağı'na da kar yağdı. SEDAŞ kışa hazırlık çalışmalarını tamamladığı günlerde kar yağışı ile birlikte ekipleri  ile bazı saha operasyonlarını,  arazi içinde, yüksek mevkiilerde yağan kar içinde yapmış oldu.