MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ŞEHİTLERİMİZE MEKTUP VAR


Öğrencilerimizden Polislerimize Mektup  Hendek Cumhuriyet ilkokulu 4-C sınıfı öğrencileri ülke genelinde başlatılan #Polisimin Yanındayım # buluşmalarına destek olarak polislerimize yazdıkları mektupları ulaştırdılar.

Öğrencilerden Buğra Şenhallı , Berat Tüz , Sümeyye Şimşek , Aleyna Dere ve Elif Dülger polisleri çok sevdiklerini ve onlara moral vermek için öğretmenleri eşliğinde sınıfça mektup yazdıklarını belirttiler.

Hendek Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencileri vatani görevlerini yerine getirirken bu topraklar için canlarını veren aziz şehitlerimize mektup yazarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim ettiler.



Büyük yürekli minik öğrenciler, vatan millet için şehit düşen abileri için okulda şiir yarişması düzenlemişler. düzenlenen yarışmada 25 e yakın öğrenci kendi yüreklerinden şehit abilerine duygularını ifade etmişler. yazdıkları şiirleri de tüm şehitlerin adına Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim ettiler. Duygusal anlara sahip olan ziyaret polis memurları tarafından takdir edildi ve her bir öğrenciye teşekkür edildi. 

Okul Müdürü Dursun Kaplan, öğretmenler ve minik öğrenciler Komiser Yardımcısı İlker Özdemir ve Polis emurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.