Toplantıda geçen haftalarda Muhtarlar derneğinden istifa eden 4 muhtar hakkında çıkan haberleri eleştiren ve haberleri yanıtlayan Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yöneteni, basın bülteni yayınlamaktansa basın toplantısı yapmayı tercih ederek bu gün 11 : 00 de bazı basın mensuplarını çağırıp bazılarını çağırmadan basın toplantısı düzenleyerek, kamu oyunu çıkan haber hakkında kapsamlı bilgilendirdiler.

Haber Yorumlayan Yönetim Kurulu

Geçen hafta yapılan habere cevaben yapılan basın toplantısında, kayda geçen istifa dilekçeleri konusunda çıkan haberler odaklı açıklamalarda bulunarak durumu yorumladılar. 

1 tane değil, 91 başkan 

Tüm mahalle muhtarlarını temsilen yapmış olduğu açıklama da kendine oy veren ve vermeyenlere ayrı davranış sergilediklerini dile getirerek istifa eden, muhtarların bu nedenlerini aksini idea ederek, aksi durumda, yeni mahalle muhtarlığını ve dernek başkanlığını bura kırım diyerek, böyle bir şey olamaz olmasını belirten olursa,  tüm kurumları bura kırım şeklinde oldu. 

Haberi Çıktığı Kurum Davet Edilmedi


Çıkan haberin Yayınlayan site sahibini davet etmeden haberini sahiplenip, yorumlayıp çıkan haberi kamuoyuna sunan Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetimi,  haberin çıkartan kişiyi davet etmeyerek büyük ayıp işlemiş bulunmaktadır. Açıklamanın çıktığı yayın organını davet etmeyerek asıl ayrımcılığı Hendek Muhtarlar Derneği ve Yönetimi yapmıştır. 

Çıkan haberde kamuoyuna bilgilendirmek üzere yönetimini toplayarak kendilerini haklı olduklarını dile getirirken, neden tek taraflı davrandıkları, neden haberin asıl muhatabıyla görüşmeyip, davet etmedikleri konusunda durup bir düşünmeleri gerekmektedir.

HENDEK HABER