Helallik istedi

Hendek Bayraktepe’de Diyanetsen tarafından düzenlenen veda yemeğine Hendek İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, il ve ilçe müftülüğü görevlileri ve muhtarlar katıldı. Yemekte konuşan Şahin, Hendeklilerden helallik istedi.




‘Güzellikler yaşadık’

Şahin, “  Burada pek çok güzelliği birlikte yaşamış olmamızın sevincini gururunu yaşıyorum. Bir takım üzüntülerimiz sıkıntılarımızda olmuştur. Özellikle 2015 Temmuz’unda yaşadığımız, Ülkemiz için büyük bir felaket durumunda olan o sancıyı da burada hep birlikte geçirmiş olduk, Cenabıhak milletimize, memleketimize böyle felaketleri sıkıntıları yaşatmasın inşallah. Gittiğim yerde bir kapınız olduğunuzu biliniz. Haklarınızı helal ediniz’’ dedi

Başarı dilediler

Şahin’in ardından Hendek İlçe Kaymakamı Orhan Burhan ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de birer konuşma yaparak Kilis İl müftüsü olan Abdurrahman Şahin’e yeni görevinde başarılar dilediler. Abdurrahman Şahin’e veda yemeği programı toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.