Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılıştan sonra Dr. Hayri Yapıcıoğlu muhtarlara ölüm bildirimleri hakkında kısa bilgi verdi.


Daha sonra vakıfta görev alacak muhtarların seçimini gerçekleştirmek üzere divan oluşturuldu. Divan Başkanı Kaymakam Ayhan olurken divan üyeleri de Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ile Muhtar Kazım Taşkın oldular.


Daha sonra oluşumda görev alacak muhtarların seçimine geçildi. Seçimde, daha önce de görev yapmış olan Mustafa Semiz ile aynı görevde devam eden Hamdi Turna yeniden görevi devraldılar.

 

Programda kış mevsimi için  1640 aileye 2000 ton kömür dağıtımının yapılacağı bilgisi verilip ailenin durumuna göre bu miktarın artabileceği bilgisi de verildi. Şu ana kadar 1310 tonun dağıtıldığı da belirtildi. Ayrıca her aileye sosyal hizmet uzmanı verileceği de programda verilen bilgiler arasında yer aldı.


Toplum Sağlığı Merkezi’nden Dr. Serdar Bayraktar da bir konuşma yaptı. Bayraktar SASKİ’nin sularımıza çok önem vermesini istedi ve Kaymakam Mustafa Ayhan’dan bu konuda hassasiyet ricasında bulundu.

 

Bayraktar ayrıca tüm bayanları da kansere karşı daha dikkatli olmaya çağırdı ve kendilerinin de bu konuda her türlü yardıma açık olduklarını belirtip isteyen hanımların istedikleri zaman kendilerinden yardım isteyebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Bayraktar’ın konuşmasından sonra perogram sona erdi.


Programa bazı dair müdürleri de katıldı.