EMNİYET TERMİNALDE BAKLAVA İKRAM ETTİ   

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler, bayram münasebetiyle şehirler arası otobüs terminalinde yolculara ve şoförlere tatlı ikram etti. 

Ekipler, Hendek Şehirler arası otobüs terminalinde yaptıkları kontrollerde, 20  otobüs kontrol ettiler. Sürücülerin büyük çoğunluğunun evraklarının tam olmasından dolayı memnuniyetlerini dağıttıkları bayram üzeri baklavalarla gösterdiler.

Güvenli ve emniyetli bir şekilde seyir halinde olan sürücülere trafik ekipleri gerekli kontrolleri yaptıktan sonra  sürücülere “duyarlı ve güvenli sürücü olduğunuz için sizlere teşekkür ederim” diyen Trafik ekipler amiri Komiser Cabbar Erdoğan daha sonra sürücülere bayram üzeri baklava ikram etti.

Ramazan Bayramının arafesi dolayısıyla yolarda yoğunluğun oluşturğu ve kazaların büyük çoğunluğunun  yaralamalı ve ölümlü kazaların meydana gelmesinden dolayı ekipler, şöförlerin daha dikkatli ve duyarlı araç kullanmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak iftariyelik olarak baklava ikram ettiler.