Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkan ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, derneklerinin Hendek Temsilciliğinin kısa bir süre önce kurulduğunu belirterek Başkan Püsküllü ’ye faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Gençlik bizim için çok önemlidir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Püsküllü, dernek başkanı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ İnanıyoruz ki derneğinizin gençliğe büyük faydası olacaktır. Gençlerimiz kendilerini yetiştirerek, kendilerinden sonraki nesillere güzel şeyler bırakacak. Gençlik güzel yetişmeli, iyi ve kaliteli eğitim almalı, bununla ilgili bizler de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Gençlik bizim için çok önemlidir. Geleceğimizin umudu olan gençlerimizin, 15 Temmuz Darbe girişiminin yapıldığı gece vatanına, milletine, Bayrağına ne kadar sahip çıktıklarını gördük. Güçlü bir ülke için, güçlü bir gençlik lazım “ Dedi.