Stratejik yer de

Hendek’te yapılmakta olan 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi sözünü veren Başkan İnci, girişimleri sonucu Hendek’e tam donanımlı modern bir hastane kazandırılması, sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Yeni Hendek Devlet Hastanesi D-100 ile TEM Otoyolu arasında olması nedeni ile de bölge de meydana gelebilecek trafik kazaları için de ayrı bir önem taşıyor.

30 milyon TL

100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi için, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Recep Yıldırım, o dönemki AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal ve Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akın Kaya ile birlikte eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret ederek hastane taleplerini iletmişlerdi. TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilen 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Sağlık Meslek Lisesi geliyor
30 metre genişliğinde 3 km uzunluğundaki şehir bağlantı yolları Hendek Belediyesi tarafından açılan 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin tam donanımlı ve modern bir hastane olacağı belirtildi. Hendek’te yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi’nin ihalesinin kısa süre de yapılacağını belirten İnci, buranın bir sağlık kampüsü haline geleceğini söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sözlerine şöyle devam etti:  ”Halkımıza karşı verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetimize yapılan yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Sağlık Meslek Lisesi’nin ihalesinin de kısa sürede yapılması ile çocuklarımız tam donanımlı bir okulda eğitim görecekler. ”Diye konuştu.