21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında, Hendek Orman İşletme Müdürlüğünce, Hendek Yeşilvadi İlköğretim Okulu bahçesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi. 

Hendek Yeşilvadi'yi Fidanlarla yeşillendirdiler...

Fidan dikim etkinliğine ; Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Emin Kahraman, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Süleyman Serdar Candan, Hendek İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan, Hendek Yeşilvadi İlköğretim okul müdürü, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler, Yeşilvadi Mahallesi muhtarı, azalar ve vatandaşlar katıldı.

Hendek Yeşilvadi'yi Fidanlarla yeşillendirdiler...

Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. 21 Mart Orman Haftası kutlamaları kapsamında, günün anlam ve önemini anlatan protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmaları ardından okul bahçesine fidanlar dikildi. Öğrencilere İşletme Müdürlüğümüzce hazırlanan çeşitli hediyeler ve fidanlar verildi.

Hendek Yeşilvadi'yi Fidanlarla yeşillendirdiler...

Çok güzel bir günde coşkuyla gerçekleşen fidan dikim töreninde, 100 adet leylandi, 100 mavi servi, 50 adet defne, 20 adet dişbudak 10 adet süs eriği toprakla buluşturuldu.