MOTİVASYON SEN’SİN

Hendek Belediyesi tarafından çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim kapsamında, “Motivasyon Sen’sin” konulu seminer düzenlendi.

İSTEK VE ÖZVERİ KATACAK

Hendek Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen seminer, farkındalık rehberleri Özlem Öz ve B. Banu Erçetin tarafından verildi. Seminere Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Daire Müdürleri ve belediye personelleri katıldı. Programın açılışında konuşan Başkan Babaoğlu, seminerin çalışanların gayret, istek ve özverili çalışmalarına yardımcı olacağını söyledi.

HAZIR MISIN?

“Bu senin fark ediş yolculuğun…Hazır mısın?” teması altında düzenlenen seminerde konuşmacılar Özlem Öz ve Banu Erçetin, farkındalık yaratılması konusunda tecrübelerini paylaştı. Daha neşeli ve daha mutlu nasıl oluruz, başarılı olmak, daha fazla zaman, başarısız olduğumuzda ya da yanlış yaptığımızda neler yapmalıyız, neleri değiştirebiliriz gibi konular neşeli bir şekilde anlatıldı.

DEVAM EDECEK

Çalışma hayatı ve motivasyon konularının ele alındığı seminerde, konuşmacılar katılımcılarla karşılıklı sohbet ederek semineri keyifli bir hale getirdi. Seminerin sonunda Başkan Babaoğlu, farkındalık rehberleri Özlem Öz ve B.Banu Erçetin’e vermiş oldukları bilgiler nedeniyle teşekkür etti.  Babaoğlu belediye çalışanlarına yönelik eğitimlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.