Her yıl Hendek Akova mahallesinde yer alan besi çiftliğimiz de düzenlediğimiz kurban hisse kesim organizasyonu muza katılan katılımcıların nezih bir ortamda hizmet verebilmek amacıyla kurban kesim alanımızı organize ederek sizleri ağırlamak tayız.

Hendek Akova Mahallesinde yer alan besi çiftliğimizin kesimhanesinde islami koşullara uygun , sıralı sisteme göre kesimler yapılmaktadır . Kurbanlık Kesimleri için gelen hissedarların sıralarını ve hisse taksimleri nin hazırlanmasını bekleyen misafirlerimize , bekleme bölgemizde, kahvaltı, kavurma ve çay ikramlarında bulunarak kesim sürelerinin bitimine kadar, alanımızda serin bir ortamda beklemelerini sağlamaktayız. 

Geçmişten günümüze her yıl 100 büyük baş tosun un kesimini yaptığımız kesimhanemiz de, 1995 yılından günümüze kurban kesim organizasyonlarını geliştirerek, siz hisse sahiplerinin bizimle geçirdiğiniz kurban bayramı günlerinde , huzur ve hijyenik koşullarda kurbanlarınızı hisse dağılımlarını yapmaktayız.

Bu bölümde yer alan video ile geçen yıl düzenlediğimiz kurban etkinliğimizi izleyebilir, Bu yıl kurban kesim hizmetlerimizden sizde faydalanmak isterseniz bize : 0 537 372 01 23 - ve 0 538 885 37 32 nolu telefonlarımızdan irtibat kurabilir. Kurbanlıklarınızı yerinde görüp beğene bilirsiniz. 

Kurbanlık ve Kurban Hisseleri için :

0 537 372 01 23 - 0 538 885 37 32