160 firma, 90 bin ziyaretçi

25-28 Ekim tarihleri arasında Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek olan Tarım, Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda 160 firma ürünlerini sergileyecek. 14 bin metrekarelik Hendek Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda Türkiye'nin üç lokomotifi tarım, hayvancılık ve yem sektörünün sergileneceği fuarın 90 bin ziyaretçi ile 5 binin üzerinde alıcıyı ağırlaması bekleniyor.

Sakarya’da ilk defa

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Ticaret Borsası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası, et ve süt birlikleri, ziraat odaları ile Sakarya Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek fuar, bölgenin tarımsal faaliyetlerinin tüm Türkiye’ye tanıtılmasına ve sektör lideri Sakarya’nın ürünlerinin markalaşma yönünde adımlarının atılmasına da önayak olacak.

Bölge Nabzı
Sakarya Ticaret Borsası ev sahipliğinde GL Platform tarafından14 bin metrekarelik Hendek Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenecek fuarda üreticiler, önder çiftçilerin deneyimlerini dinleme fırsatı bulacak. Sakarya’da ilk defa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Hendek’te yapılacağını belirten Püsküllü, Hendek Ticaret Merkezinde yapılacak ve 3 gün sürecek bir organizasyon olan Fuara en az 50 bin ziyaretçi gelmesi bekleniyor ve Fuar İlçemize ciddi katkılar sağlayacaktır, halkımızı fuara bekliyoruz” diye konuştu.