30 günde 30 etkinlik

6 Mayıs tarihinde başlayacak olan Mübarek Ramazan ayı etkinliklerinin hazırlıklarını tamamlayan Hendek Belediyesi iftar sonrası Ramazan etkinlikleri kapsamında Hendekli vatandaşlar için çocuk oyunları, Hacivat Karagöz, kukla, semazen gösterileri, açık hava sinema gösterileri, Kur’an-ı Kerim ziyafeti, şiirler, halk oyunları gösterileri, tiyatro gösterileri, ilahi dinletileriyle her gece farklı bir etkinlik yaşanmış olacak. Hendek’te Ramazan Etkinliklerinin adresi ise,  Hendek Belediyesi karşısı Olacak.

Ramazan ayının manevi ruhuna uygun etkinlilerin organize edildiğini belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, düzenlenecek olan tüm etkinliklere Hendek halkını davet etti. Başkan Turgut Babaoğlu “Ramazan’ın 1. gününden itibaren Hendekli esnaflarımız tarafından alanda kurulacak olan stantlarda vatandaşlar alışveriş yapma imkânı bulacak. Hergün mobil sahnede Ramazan gecesi etkinlikleri yapılacak. Semazen gösterileri, karagöz Hacivat, ramazan sohbetler, açık hava sinema çocuklara özel oyunlar 7’den 70’e vatandaşlarımızla buluşacak” şeklinde konuştu.

Hendek Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinin açılışı 6 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da Mehteran Takımının gösterisi ile start alacak.