8 Mart 2022 tarihinde Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hendek Halk Eğitim Merkezinin  birlikte düzenlediği  toplumumuzu  sevgi ve hoşgörü etrafında buluşmaya davet eden etkinlik programı tamamlandı.

Dünya Kadınlar Gününde Hoşgörü Etkinliği düzenlendi…

Dünya Kadınlar Gününde Hoşgörü Etkinliği düzenlendi…

Atatürk Parkı - Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlik programına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tekin Ulaş Karatepe, Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın, Okul Müdürleri , Muhtarlar, Daire amirleri , öğrenciler ve Hendekli kadınlar  katıldılar.

Etkinliğe Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada” şahsım ve İlçem adına 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum. Çok güzel bir şey söylendi, hoşgörüye ihtiyacımızın olduğu, samimiyete ihtiyacımızın olduğu çok sıkıntılı dönemler yaşıyoruz. Bugün burada kurumların iş birliğini görüyorum.

Kaynaşmayı görüyorum. Açıkçası sağlamaya çalıştığımız bir ortamdı. Bu ilçemizde belediye ve diğer kurumların arasındaki ilişki zafiyetleri, bir kurumun diğeri ile arasındaki problemler çok şükür kalkmış durumda. Her kurum birbiriyle işbirliği yapar durumda. Bu iş birliği bizi de mutlu ediyor. Bütün kurumlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dünya Kadınlar Gününde Hoşgörü Etkinliği düzenlendi…

Dünya Kadınlar Gününde Hoşgörü Etkinliği düzenlendi…

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tekin Ulaş Karatepe,” tüm Hanımefendilerin 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum iyi ki varsınız” diyerek bu özel günde birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın desteği ve  Aşçılık bölümü hocası Resmiye Yılmaz öncülüğünde hazırlanan güne özel  kurabiyelerin ikram edildiği programda renkli buluşmalar yaşandı.

Dünya Kadınlar Gününde Hoşgörü Etkinliği düzenlendi…

Şair ve Yazar  Alimoğlu yaptığı konuşmada “hepimizin hayatında bir kadın var çünkü hepimizi dünyaya bir kadın getirdi. O  zaman son zamanlarda artan toplumdaki şiddet olayları ne gerek var” diyerek sevgi temalı şiiri ile programın anlamına değer kattı.

Programın sunuculuğunu yapan Uz. Hemşire Deniz De Asis kadınların hayatlarına sevgiyle dokunmaları  konulu şiirini  okuyarak ,Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Dünyada  herşey kadının eseridir “ sözüne vurgu yaparak sevgiyle topluma dokunan nesiller yetiştirmenin önemini ifade etti.  Daha sonra Müzik hocası   Ahmet Akgün ve Mehmet Adalı'nın ekibinin sunduğu müzik eşliğinde şarkılar söylendi.

Kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneği sergilenecek , hoşgörünün geliştiği bir dünya özlemi dile getirildi.