SİNEKLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesi ekipleri hava sıcaklıklarının artması ile birlikte sivrisinek ve karasinek ile mücadelesini yoğunlaştırdı. Hendek Belediyesine bağlı 4 ayrı ekip tarafından sivrisinek, karasinek ve haşere gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışmaları mahalle mahalle devam ediyor.

Hendek de  sineklerle mücadele yoğunlaştırıldı...

MAHALLE MAHALLE SÜRÜYOR

Hendek Belediyesine bağlı 4 ayrı ekip tarafından program dâhilinde yürütülen çalışmalar kapsamında 2 haftalık süreçte; “Başpınar, Mahmutbey, Köprübaşı, Dereboğazı, Kemaliye, Nuriye, Hacıkışla, Sarıdede, Yeşilköy, Çamlıca, Sarıdede, Kazimiye, Çiftlik, Büyükdere, Kargalıhanbaba, Yeniköy, Kalayık, Yeşilvadi, Sarıyer, Pınarlı, İkbaliye, İkramiye, Çakallık, Gündoğan, Süleymaniye, Akova, Çağlayan, Akpınar, Hüseyinşeyh, Y.Hüseyinşeyh, Hicriye, Muradiye, Güldibi, Lütfiyeköşk, Türbeköy, Martinler, Ortaköy, Çayırbaşı, Beyköy, Uzuncaorman, Kargalıyeniköy, Hamitli, Yayalar, Çukurhan, Beylice, Hacımbey, Akçayır, Esentepe” mahallelerinde ilaçlama çalışmaları yapıldı. Vatandaşların sağlığı için bulaşıcı hastalıkların taşınmasına neden olan sivrisinek, karasinek ve haşere gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışmaları 91 mahallede bölge bölge programlanarak düzenli aralıklarla devam edecek.

Hendek de  sineklerle mücadele yoğunlaştırıldı...

ÇALIŞMALARA MART AYINDA BAŞLANDI

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çalışmaların Mart ayında başlandığı vurgulandı. “Sivrisinek üreme kaynaklarını bir bir ilaçlandığı çalışmalarda özellikle sulak alanlar başta olmak üzere, mazgallar, yeşil alanlar, fosseptik çukurlar ve gübrelik alanlar ve şehirdeki tüm çöp konteynırları, çöp toplama alanları, hayvan barınakları tedbir amaçlı ilaçlandı. 20 -30 Mikron büyüklüğünde damlacık püskürten 4 adet U.L.V. püskürtücü pickup araçlarla ekiplerin çalışmaları bölge bölge program dahilinde devam edecek. Çalışmalarımız mevsim boyunca tüm mahallelerimizde etkin bir şekilde sürecek” denildi.