HENDEK BELEDİYESİ’NİN KARLA MÜCADELESİ BAŞLADI

Karla mücadele Timini kuran Hendek Belediyesi, şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından Yeniyayla, Kurtuluş, Göksu, Aksu ve Dikmen mahallelerinde karla mücadele çalışması başlattı. 

EKİPLER ÇALIŞIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıları an be an takip eden Hendek Belediyesi Ekipleri karla mücadele timini kurarak çalışmalara başladı. İlçenin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemeleri adına oluşturulan karla mücadele ekipleri, temizleme çalışmalarına 7/24 esasına göre başladı. Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren ekipler yollarda oluşabilecek buzlanmayı önlemek için aralıklı olarak yollardaki çalışmalarını sürdürüyor.

HENDEK BELEDİYESİ TEYAKKUZDA

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada , “Kış şartlarının vatandaşları olumsuz yönde etkilememesi için karla mücadele ekiplerimiz çalışmalarını 24 saat sürdürecektir. Yeniyayla, Kurtuluş, Göksu, Aksu ve Dikmen’de başlayan karla mücadele çalışmalarımızı koordineli bir şekilde devam ettiriyoruz. Yüksek kesimler başta olmak üzere kar yağışının olduğu tüm bölgelerimizde ekiplerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız görevlerini koordineli bir şekilde sürdürecektir” denildi.