İlçemiz Hendek Belediye Meclisinde renkli anlar yaşandı. Meclis toplantısı sonrasında söz alan Ak Parti Hendek ve Sakarya Büyükşehir Hendek Meclis Üyesi ve Lokman İçöz’ün önerisi çok güldürdü ve düşündürdü…

Hendek dört bir yanında yollarda sel den dolayı ve sel öncesi yaşanan bozuk yollar insanları bezdirir ken, Her Geçen gün yol bakım onarım ve altyapı ekiplerinin kapatması gereken çukurların çoğaldığı Hendek’te, bunca sıkıntı bunca sorun dururken, “bu konuda gerekirse borçlanalım” diye bilen bir İl ,İlçe Meclis Üyesinin isteği gören ve dinleyenlere pes dedirtti.

Meclis toplantısının sonunda söz alan Ak Parti Hendek Belediye ve Sakarya İl Meclis Üyesi Lokman İçöz, şöyle konuştu ; “Tabi önce Afad dan dolayı Türkiye genelinde büyük bir afet olduğunu görmekteyiz. Cenabı Allah Afad'dan yaralananlara kolaylık versin. Bizde Sakarya Hendek olarak elimizden geleni yapıyoruz  dolayı yapıyoruz başarılar diliyoru. Bir başka konuda Saygıdeğer başkanım Tabi Hendekimizin geleceği için , yapıcağımız Osmanlı çadırın dibindeki binamız çok güzel oluyor. Fata ben acizane ileriye yönelik nesillere daha güzel bir şey aktarmak için altında mutlak parkımız deyip istirham ediyoruz, otopark olursa hendek in kalbi olan bir yer burasının değerlendirilmesini temenni ediyoruz. Saygıdeğer Başkanım, Arkadaşların hakkında söz hakkı alarak konuşuyorum diğer yerlerden borlanalım, burası hendek’in kalbi olduğunu düşünüyorum, bu borçlanmayı hep beraber gerekirse kredi çekelim. Sayın başkanım, Tapu Binamızında parkı yok, o alanlar her geçen gün daralacağını düşünüyorum, teşekkür ediyorum ”

Kendi Binasının Hemen yanında sürdürülen projeye zeminini otopark olmasını isteyen İl, İlçe meclis üyesinin bu tutumu sonrasında Belediye Başkanı, maliyetler ve en yakın otoparkları belirterek açıklamada bulundu. bu durum mecliste gülüşmelere neden olurken, ilçenin bunca yolunda bunca çukurun kapatılması için borçlanma taleplerine oy birliğiyle hayır diyen Hendek Ak Parti Meclis üyelerinin bir otopark için gerekirse borçlanmak istemesi ve kendi binasının yanındaki bu projede bunu ısmarlama gibi dile getirmesi büyük tepkiye neden oldu.