D-100 Karayolu üzerinde var olan üst geçidin vatandaşlarca değişik nedenlerden ötürü kullanılmıyor olması nedeniyle vatandaşlara asansörlü üst geçit sözü veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bu sözünü de tuttu. 30 Mart 2012 Cuma Günü kullanılmaya başlanacak olan asansörlü üst geçit Sakarya’da da ilk olacak. 




Başkan İnci, Yeşiller mahallesi ile ilçe merkezini birbirine bağlayan Yeşiller Üst geçidine çift taraflı asansör yaptırdı.  Hendek belediye başkanı Ali İnci;”  Bundan böyle vatandaşların hiç bir zorluk çekmeden her vatandaşımız ve özürlü – yaşlı vatandaşlarımızda rahatlıkla ve güven içersinde asansörü kullanarak karşıdan karşıya geçebilecekler” diye konuştu. 



30 Mart 2012 Cuma Günü kullanılmaya başlanacak asansörlü üst geçitin çevresinde düzenlemeler yapıldı. Belediye zabıta ekipleri yolun her iki tarafında bulunan  çelik bariyerlerin üzerine vatandaşlar tarafından monte edilen derme çatma merdivenleri söktüler. Yetkililer çelik bariyerlerin üzerlerine de çelik tel örgü döşeyerek vatandaşların üst geçidi kullanmalarını istediler.