Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, her Ramazan Ayı’nda kendilerine bir konu belirlediklerini bu yıl engellilere yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi.  Hendek Belediyesi’ne Sakarya’nın ilçe ve köylerinden akülü araç için başvuranlardan 90 kişiyi tespit eden Hendek Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Başkan İnci ile Ramazan boyunca bu aileleri evlerinde ziyaret ederek akülü araçlarını teslim edecek.

Başkan İnci, iftar öncesinde ve iftar sonrasında engellilerin evlerine giderek onları ziyaret edeceğini, akülü araçlarını teslim edeceklerini söyleyerek, “Araç vereceğimiz engellilerimizin çoğu ilçemiz dışından olduğu için bu kardeşlerimizi Ramazan ayında Hendek’e kadar yormak istemedik. Bazı kardeşlerimizin iftar sofrasına misafir olacağız, bazılarına çaya gideceğiz. Hem sorunlarını dinleyeceğiz hem de akülü araçlarını teslim edeceğiz. Bizler Hendek’te engelleri hep birlikte aştık.Sadece Hendek’te değil Tüki Cumhuriyetleri, Diyarbakır ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen talepleri karşıladık. İnşallah Ramazanda dağıtacağımız akülü araçlarla da engelli kardeşlerimiz tüm engelmleri aşarak rahatlıkla sokaklarda dolaşmanın keyfine varacaklar.  Hoşgörünün, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı bu güzel ayda biz de kendimize böyle bir hedef belirledik.  Allah yapılan ibadetleri, yardımları kabul etsin.”dedi.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilk ziyaretini Hendek'te yaşayan ve bir süre önce ayağı kesilen Kemal Kalk isimli vatandaşa yaparak akülü araç verdi.