Hendek’te rayiç bedel çalışması “Gelin Hendek’i birlikte yönetelim” Hendek Belediyesi, Hendek’ye yeni dönemde alınacak emlak vergileri ile ilgili rayiç bedel tespit çalışması için muhtarlarla görüşme yaptı.

Hendek Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından yapılan rayiç bedel değerlendirme toplantısına Hendek Belediye Başkanı Ali İnci başkanlık etti.

Hendek merkez mahalle muhtarlarının tamamının katıldığı rayiç bedel değerlendirme toplantısında emlakçılardan alınan rakamlar görüşüldü. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 1999 yılında “Gelin Hendek’i birlikte yönetelim” sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, “Her zaman ortak akıldan yanayız. Rayiç bedelleri belirlerken önce emlakçılardan görüş aldık. Şimdi aldığımız rakamları, muhtarlarımızla değerlendiriyoruz.


Her muhtar kendi mahallesi ile ilgili görüş beyan edecek. Daha sonra burada alınan kararı imar komisyonu değerlendirerek karara bağlayacak ve Meclis havale edecek. Orada da görüşülmesi neticesinde karar verilecek. Böylece herkesin görüşü ve rızası alınarak tespit yapılmış olacak.”dedi.