Filipinler’den misafir var

Filipinler Bataan Serbest Bölge Başkanı Deogracias g.p. Custodio ve Türk Filipinler Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sercan Kanbollu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyarette bulundu. 

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Dünya Tekstil Zirvesi Toplantısına katıldıktan sonra, SAGİAD  Hendek Temsilciliği’nin misafiri olarak Hendek’e gelen Filipinler Bataan Serbest Bölge Başkanı Deogracias g.p. Custodio, SAGİAD Hendek Temsilciliği Başkanı Hasan Şenol,  Türk Filipinler Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sercan Kanbollu ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyarette bulundu. 

Yabancı yatırımcıya kapımız açık

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan İnci, misafirlerini Hendek hakkında bilgilendirerek “ İlçemiz sanayisiyle, kültürüyle, yollarıyla, ticari gelişimiyle hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde yabancı firmalar da yatırım yaparak, istihdam sağlamışlardır. Filipinli işadamlarımızın da ilçemize yatırım yapmaları için kapımız açıktır Sizleri ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.  İnşallah ilçemizden memnun bir şekilde ayrılırsınız. “ Dedi.

Bayraktepe’ye hayran kaldı

Filipin Serbes Bölge Başkanı Deogracias g.p. Custodio Hendek’i gezdiğini ve çok beğendiğini belirterek, özellikle Bayrektepe Tesisleri’ne hayran kaldığını söyledi. Başkan Custodio ,  Başkan İnci’nin Hendek halkı için büyük şans olduğunu dile getirerek,  yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip, başarılı  çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Başkan İnci, Bayraktepe’ye hayran kalan misafirine Bayraktepe plaketi hediye etti. Başkan Custodio  de Başkan İnci’ye, Filipin yemeklerinin bulunduğu bir yemek kitabı ve ülkelerini tanıtan kitap hediye etti. 

Ziyaretler sonrası,  Filipin Serbes Bölge Başkanı Deogracias g.p. Custodio, Hendek 2. Organize Sanayisi’nde bulunan, Çağla Çikolata, Aydin Kuruyemis, Akpa Aleminyum, Üretken Kalıp Plastik Durak Findik ve Ka-Sa Tekstil fabrikalarını gezerek, Hendek’teki fabrikalarla ne gibi işler yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.