HENDEK BELEDİYESİ SEFERBER OLDU

Metrekareye 47 kilogram yağışın düştüğü Hendek’te, Hendek Belediyesine bağlı ekipler tarafından sel ve taşkınların yaşandığı bölgelerde yağmur suyuna anında müdahale edildi.

ANINDA MÜDAHALE

Bugün öğle saatlerinde başlayan yoğun yağmur yağışıyla birlikte Hendek’te metrekareye 47 kilogram yağış düştü. Şiddetli yağışla birlikte meydana gelen sel ve taşkınlara Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından anında müdahale edildi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla ve koordinesinde görev yapan ekipler, sel ve taşkın yaşanan mahallelerde tüm personeller ve ekipmanlarla görev yaptı.

hendek dereler taştı bahçeler sular altında kaldı

METOROLOJİK UYARILAR

Birçok mahallede yağmur suyu tahliye çalışmaları ekipler tarafından hızlı bir şekilde sürdürülürken, taşkınların yaşandığı bölgelerde önlemler alındı. Gelen şikayetler ve tespit edilen olumsuzluklar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulurken, ekiplerin meteorolojiden gelen uyarıları hassasiyetle takip ettiği ve hazır bekletildiği açıklandı

hendek dereler taştı bahçeler sular altında kaldı

TÜM EKİPLER SAHADA

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “ Olumsuzlukların yaşandığı mahallelerimizde ekiplerimiz sorunlara anında müdahale ederek çözüme kavuşturmak için canla başla mücadele etmiştir. Hemşehrilerimizin mağdur olmamaları adına tüm ekiplerimizle kesintisiz bir şekilde sizlere hizmet vermeye ve çok çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

hendek de su baskınlarına müdahale ettiler

hendek de su baskınlarına müdahale ettiler

ühendek de su baskınlarına müdahale ettiler