BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN ŞAMPİYONLARA ÖDÜL

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi olan İrem Durmaz ve Türkiye 3’ncüsü olan Sude Nemli’yi misafir etti. Şampiyonları tebrik edip ödüllendiren Başkan Babaoğlu,  “Sporcularımız her şampiyonada bizleri gururlandırıyor” dedi.

MAKAMINDA AĞIRLADI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kocaeli’de yapılan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında derece alan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcularını makamında ağırladı. Şampiyonada Türkiye 2’ncisi olan İrem Durmaz (61kg),  Türkiye 3’ncüsü olan Sude Nemli (68kg) ve Antrenör Nurkan Kayacık’ı ağırlayan Başkan Babaoğlu, sporcuları ve tüm teknik ekibi bir kez daha kutladı.  Karatecilerin başarılarından gurur duyduklarını anlatan Başkan Babaoğlu, spora ve gençlere her alanda destek vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

TEBRİK EDİP ÖDÜLLENDİRDİ

Ziyarette konuşan Başkan Babaoğlu, “ Karatecilerimiz katıldıkları her turnuvada büyük başarılar elde ediyor. Şampiyonlarımızla gurur duyuyoruz.  Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında başarı elde eden İrem Durmaz ve Sude Nemli’yi, kıymetli hocalarımızı ve sporcularımızın ailelerini canı yürekten kutluyor, başarıların devamını diliyorum. Her daim sporcularımızın yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen hocalarımıza,  sizlere her zaman destek olan ailelerinize de teşekkür ediyorum” dedi.

BABAOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Sporcular ve teknik heyet ise Başkan Turgut Babaoğlu’na verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.  Çalışmaların değerlendirildiği konuşmaların ardından Başkan Babaoğlu, İrem Durmaz ve Sude Nemli’yi ödüllendirdi.