HENDEK’TE AĞAÇLARA ÖZEL KORUMA

Çiftçiye yönelik eğitim, danışmanlık ve destek hizmetlerini sürdüren Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler yeşili arttıran ve koruyan faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak şehir merkezinde kuruduğu için tehlike eden ağaçlar budanırken, çürümelerini engelleyen aşı macunu uygulandı.

Hendek'te budanan ağaç gövdelerin aşı macunu uygulandı.

HASSAS ÇALIŞMALAR

Mahallelerde faaliyetlerine ara vermeden devam eden Hendek Belediyesi ekipleri,  hafta sonu mesaisiyle bu çalışmalarını sürdürüyor. Tarımsal faaliyetleriyle Hendek’te çiftçiye yönelik sunduğu eğitim, danışmanlık ve destek hizmetlerini arttıran Hendek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler yeşilimiz için gösterdiği hassas çalışmaları da yürütüyor.

Hendek'te budanan ağaç gövdelerin aşı macunu uygulandı.

TEDBİR VE KORUMA

Konuyla alakalı olarak yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz kuruduğu tespit edilen ağaçların bakımlarını yaparak, budamaya devam ediyor. Ayrıca budanan ağaçların kurumasını engelleyecek aşı macunları da büyük bir özveriyle yapılıyor. Kuruyan ağaçların her hangi bir olumsuzluğa sebep vermeden budamasını yapan ekiplerin bu çalışmaları olası kazaları engellerken, çürüyen ağaçların hassasiyetle bakımı yapılıyor. Gözümüz gibi bakıyoruz. Çünkü onlar Canımız Ciğerimiz” açıklaması yapıldı.