Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Sakarya Valisi ve İl Emniyet Müdürünü ziyarette bulundu.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Meclis Üyeleri Sinan Baylan, Mahmut Nedim Alkan, Ahmet Kavakçı ve Bilal Barutçu ile birlikte, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağ’a iadeyi ziyarette bulundu.

 Genel seçimlerde Milletvekili olmak için istifa eden eski Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin yerine başkanlığa seçilen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaretinde, belediye meclis üyelerini tanıştırarak bir süre sohbet etti.

Vali Coş, Başkan Püsküllü’ye görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, meclis üyelerine de görevlerinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Osman Babadağ’ı da ziyaret eden Başkan Püsküllü ve meclis üyeleri, Babadağ’a kendilerini tanıttılar. Başkan Püsküllü de Hendek’te hizmetlere kaldığı yerden devam edileceğini ve Hendek halkına verilen sözlerin yerine getirileceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babadağ, Başkan Püsküllü ve ekibine başarılar diledi.