Yeni Yunus’lar geliyor


Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları antrenörleri ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları, antrenörleri Sefer Sarı, Zafer Başer ve Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Umur Çeşme ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı da hazır bulundu.

Başkan Püsküllü, Kırklareli’de düzenlenen grup şampiyonasında dereceye girerek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan Hendek Güreş İhtisas Kulübü’nden yedi sporcuyu tebrik etti. Sporcuları Okul müdürleri Umur Çeşme de yalnız bırakmayarak sonuna kadar destek vereceğini söyledi.

9-12 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan, Türkiye Şampiyonası’nda, Abdulsamet Başar, Bedirhan Tantan, Serhat Kırık, Onur Karagüzel, Furkan Korkmaz, Bedirhan Tan, Emirhan Büyüktazim ve Muhammet Şensoy mücadele edecekler.


Hendek’imizi en iyi şekilde temsil edecekler


Başkan Püsküllü, sporculara başarılar dileyerek, şampiyonadan dereceyle dönmelerini beklediklerini söyleyerek “ Hendek hep büyük başarılara imza attı. Sporun her alanında şampiyonluklar almıştır. Nisan’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda da inanıyorum ki sporcularımız derece ile dönecekler. Hendek’imizi en iyi şekilde temsil edecekler “ Dedi.

İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli de, sporcuları tebrik edip, yeni Yunus’lar yetişmesini beklediklerini söyledi.