“ Gençlerimiz geçmişini bilerek geleceğini kuruyor ve bu bilinçle geleceğe adım atıyor “

Sakarya İlkadım VE Sakarya Üniversitesi Emlak Bölümü Mezunları Derneği, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti. 

Sakarya İlkadım Derneği Başkanı Hasan Karagün, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Sezer ve yönetim kurulu üyeleri Halil Çavdar, Yasir Yüksek Sefa Şahin ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Hasan Karagün, Cumhuriyet’in 90. Yılında Hendek Belediyesi ve Sakarya İlkadım Derneği işbirliği ile “Samsun’dan Sakarya’ya Cumhuriyet Yolculuğu” konulu panele vermiş oldukları destekten dolayı, Başkan İnci’ye teşekkür edip, faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Geleceğe ışık tutmak adına katkı sağlamalıyız

Başkan İnci, derneğin yapmış olduğu faaliyetlerinden dolayı tebrik ederek “ Belediye olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek veriyoruz. Yapmış olduğunuz program çok anlamlıydı. Gençlerimiz geçmişini bilerek geleceğini kuruyor ve bu bilinçle geleceğe adım atıyor. Bizlere de bu tür faaliyetlere destek vererek geleceğe ışık tutmak adına katkı sağlamak düşüyor. Derneğinizin çalışmalarında başarılar diliyorum “ Diyerek, dernek başkanı ve üyelerini tebrik etti.