Zaman bizle değil, biz zamanla yarışıyoruz

AK Hendek’ten tam not

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları’na çalışmaları gezdirdi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun ve yönetimine, Hendek’te yaptığı çalışmaları gezdirdi. Başkan İnci misafirlerini Bayraktepe’de karşıladı.

 Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun ve yönetim kurulu üyelerine Bayraktepe’yi, Kültürevini, rölyefleri, Osman Bey Anıtı’nı ve Şehitliği gezdirerek bilgi verdi.

Bayraktepe’yi gezen hanımlar daha sonra, toplu konutlar, belediye garajı, Güreş Eğitim Merkezi, Hendek Rasim Paşa Merkez Camii, Uludere Rekreasyon çalışması, Entegre Tesisleri, 1500 kişilik kapalı spor salonu, yeni yapılacak olan Hendek Devlet Hastanesi, 35.000 kişilik stadyum, Hendek Gençlik Merkezi, kapalı yüzme havuzu, bowling salonu, 3D sinema, teras kafeterya ve düğün salonunu gezdirdi.

Zaman bizle değil, biz zamanla yarışıyoruz

Başkan İnci, misafirlerini çalışmalar hakkında bilgilendirerek “ Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Yapmış olduğumuz hizmetleri geleceğimiz olan çocuklarımıza emanet bırakacağız. . Hendek’te güzel hizmetlere imza attık, bu güzel eserlerde sizlerin de emekleri vardır. Sizlerle birlikte çok yol katettik. Hendek’imizi her alanda en güzel yerlere getirdik. Bu başarılarda sizlerin de gayretleri vardır.  Birlik ve beraberlik oldukça aşılmayacak engel yoktur. Biz Hendek’imizde bu birlik ve beraberliği sağlayarak çalışmalarımızı yapıyoruz.Hendek halkının bizlere vermiş olduğu güvenle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Zaman bizle değil, biz zamanla yarışıyoruz “ Dedi.

Hayran kaldılar

Gezi sonrası AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun ve yönetimi, çalışmaları hayranlıkla gezdiklerini belirterek, Başkan İnci’yi tebrik edip, kendisine ve ekibine teşekkür ettiler.