Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Gaziantep ve Şırnak Uludere’de meydana gelen olaylarla ilgili açıklamada bulunarak, teröristlerin, Gaziantep’te dün akşam bomba yüklü otomobili infilak ettirerek gerçekleştirdikleri saldırıyı kınadığını söyledi.
 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  Gaziantep ve Şırnak Uludere’de meydana gelen olaylarla ilgili açıklamada bulunarak, teröristlerin, Gaziantep’te dün akşam bomba yüklü otomobili infilak ettirerek gerçekleştirdikleri saldırıyı kınadığını söyledi. Başkan İnci “ Saldırıda 9 vatandaşımız yaşamını yitirmiş olup, hayatını kaybedenlerden 4'nün de çocuk olduğu belirtildi.
Bu tür hain saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemez. Aziz vatanımız ve milletimiz üzerinde haince hesaplar ve planlar yapanlar iyi bilmelidir ki bu olaylar Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın birliğini ve dayanışmasını daha da artıracaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum “ Diyerek, Şırnak’ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu  9 asker ve 1 korucunun şehit olduğu olaydan dolayı da derin bir acı duyduğunu belirtti
Başkan İnci “Derin bir acı içerisindeyiz Yaşamını yitiren evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifa diliyorum “ dedi.