Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’ e ziyarete gelen AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve ilçe yönetimine Hendek’i gezdirerek hizmet şov yaptı.


AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve ilçe yönetimi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye iadei ziyarette bulundu. İnci, misafirlerine Hendek Belediyesi Entegre Tesisleri’ni ( beton santrali, kilitli parke fabrikası, beton boru fabrikası, taş ocağı),belediye tarafından yapılan Hantek Bloklarını, Hendek Gençlik Merkezi’ni (yüzme havuzu, bovling salonu, çocuk dünyası, kafeterya, düğün salonu), Uludere Çay kenarı düzenlemesini, yeni yapılmakta 5000 kişilik Hendek Rasimpaşa Camii’ni ve Hendek Bayraktepe Tesisleri’ni gezdirerek, Hendek’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bayraktepe Tesisleri’ndeki programa AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İnci, “Yaptığımız hizmetlerin en güzel karşılığı; vatandaşlarımızın memnuniyeti, güleryüzü ve teşekkürleridir. Bu memnuniyet ve vatandaşlarımızın takdiri bizleri “Daha neler yapabiliriz? Arayışına sokmakta ve büyük bir çalışma azmi aşılamakta. Siyasette de sürekli insanlarımızın refah seviyesini arttırmanın, mutlu etmenin arayışı vardır. Adapazarı İlçe Teşkilatımızda, sürekli çitayı yükseltmeye çalışıyor. Hepinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarının devamını diliyorum.”dedi.


AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ta, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek, örnek belediyecilik çalışmalarının Hendek’i getirdiği noktanın sadece Hendek’te değil bir çok yerde herkes tarafından bilindiğini ve takdir edildiğini söyledi.


HENDEK RASIM PAŞA CAMİİ