“Sizler, insanlığın geleceğisiniz” Çocuklar, çocuk dünyasını geziyor.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Çocuk Dünyası’nda çocukları misafir ediyor. Hendek Belediyesi tarafından Hendek Gençlik Merkezi Kompleksi içerisinde yapılan Çocuk Dünyası’na Hendek’te bulunan tüm okullardaki ana okulu, 1, 2 ve 3. Sınıf öğrencilerini ücretsiz olarak misafir eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, miniklere Kapalı yüzme havuzu, bowling salonu ve kafeteryayı gezdirdikten sonra Çocuk Dünyası’nda onlara Hendek Belediyesi tarafından yayınlanan Dede Korkut Hikayeleri kitabını hediye etti.
“Bu eser sizin”

Çocuklara, “Bu ülkenin yarınları” diye hitap eden Başkan İnci, “ Aslında sizler benim gözümde sadece bu ülkenin değil, tüm dünyanın, insanlığın geleceğisiniz. 
 Hendek’in dünya standartlarında bir kent olması için gayretlerimizin yanı sıra çocuklarımızı ve gençlerimizi de tarihlerini öğrenme konusunda teşvik etmekte, elimden geleni yapmakta olduğumuzu bilmenizi isterim. Hendek Belediye Başkanı olarak  çocuklarımızın milli ve evrensel kültüre aşina olarak yetişmelerine katkıda bulunmuş olmak bizim en büyük arzumuzdur. Başkan olduğumdan bu yana sizleri hiç unutmadım, bundan sonra da unutmayacağım. Yaptığımız çocuk dünyasıda sizlerin dünyasına küçük bir katkıdır. 
Bu eser sizin, tadını çıkarın” dedi.

Çocuklar Başkan İnci’ye teşekkür ederek,çocuk dünyasında doyasıya eğlendiler.