Bu tepe tarih öğretiyor 

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Düzce “Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği “ Genel Başkanı İsmail Yıldız, hafta sonu Hendek’teydiler.

Voleybol oynadılar

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri olan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Düzce Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Genel Başkanı İsmail Yıldız, Bayraktepe ve Selman Dede Mesire Alanı’nı gezdiler. Başkan İnci, misafirlerine tesisler ile ilgili bilgi verirken mesire alanında vatandaşlarla sohbet ettiler, voleybol oynadılar. Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Hendek Kültürevi anı defterini imzaladılar.

Kültür evini beğendiler

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek özellikle Hendek Kültür Evi ile yakından ilgilendi. Hendek Kültür Evi’nde bulunan çalışmaların bir araya toplanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Vali Yılmaz,” Bayraktepe’nin her noktasına ayrı bir anlam yüklenmiş. Burada çocuklarımız tarihlerini canlı olarak öğrenebilirler. Geçmişi geleceğe taşımak adına bu eserlerin bir araya toplanmasını sağlayarak vatandaşlarla buluşturan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.