Hendek Belediyesi Rasim Paşa Sinema Salonu ve Hendek Gençlik Merkezi 3D Sinema Salonu’nda sezon açıldı. Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yer alan 3D sinema salonunun açılmasıyla Hendek’te  ikiye yükselen sinema salonları, sezon filmleri ile sinemaseverlerin hizmetinde.


Sezon filmlerinin gösterimde olduğu, Rasim Paşa Sinema Salonu ve Hendek Gençlik Merkezi 3D Sinema Salonu’na yoğun ilgi oluyor. 

“ Şövalyeler Yükseliyor “ 18 Ekim de Rasim Paşa’da

Rasim Paşa Sinema Salonu’nda gösterimde olan “ Çanakkale Çocukları “ adlı filme öğrencilerden yoğun ilgi olurken, film saat 14.00, 18.00 ve 20.00  seansları olmak üzere üç seansta sinemaseverlerin hizmetinde. Rasim Paşa Sinema Salonu’nda 18 Ekim de “ Şövalyeler Yükseliyor “ filmi gösterime girecek.

“ Çanakkale 1915 “ 18 Ekim de HGM’ de

Hendek Gençlik Merkezi’nde de 3D Sinema keyfi yaşanıyor. Gösterimde olan “ Yargıç “ filmine sinemaseverler 3D kalitesiyle sinema izleme keyfini yaşıyorlar. 18 Ekimde de “ Çanakkale 1915 “ filmi gösterime girerek, 14.00, 18.00 ve 20.00 saatleri olmak üzere üç seansta  sinemaseverlere hizmet verecek.  Hendek Gençlik Merkezi’nin en üst katında yer alan sinema salonu ayrıca teras kafesi ile de sinema müşterilerine hizmet veriyor.