HENDEKSPORUN EVİ HAZIR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Atatürk Stadyumundaki çalışmalar neticesinde TFF’nin onayıyla stadın profesyonel lig müsabakalarına uygun hale geldiğini ifade ederek, “Nice zaferler ve başarılar kazanacağımız bu stadyum şimdiden Hendek’imize hayırlı olsun” dedi.

TFF ONAYLADI, PAZAR MAÇ VAR

Hendekspor’un 3.lige yükselmesi sonrası maçlarını oynayacağı Hendek Atatürk Stadyumundaki TFF profesyonel lig standartlarına uygunluk çalışmalarında sona gelindi. Ligin başlamasıyla birlikte maçlarını Düzce ve Bolu’da oynamak zorunda kalan Hendekspor, TFF’nin stada onay vermesinin ardından nihayet kendi evinde taraftarının önünde ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Ekiplerin statta geceli gündüzlü sürdürdüğü çalışmalar sonrasında denetimlerini yapan TFF yetkilileri stadın maç oynamaya uygun hale geldiğine karar verdi. Bu kararla birlikte Hendekspor ligin 5.hafta mücadelesinde 3 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Osmaniye Futbol Kulübünü evinde ağırlayacak. Bu maçla birlikte Şampiyon Hendekspor profesyonel ligdeki ilk mücadelesinde taraftarının huzuruna çıkmış olacak.

DÜZENLEMELER DEVAM EDECEK

Pandemi dönemiyle birlikte uzun süredir Hendekspor’dan ayrı kalan taraftarları statta ise bir dizi yenilikler bekliyor. Bu kapsamda tribün kapasitesi ilavelerle birlikte 2 bine ulaşırken, eskiden protokol olarak adlandırılan alanda artık hakem odaları, doping kontrol odası, sağlık odaları ve toplantı odaları yapıldı. 3.tribün montaj çalışmaları devam ederken tribün alanlarında çevre düzenlemelerine gidildi.

Yenilenen ve ilaveten yapılan tuvaletler, yeni bilet satış noktası, büfe, satış ofisi, stadyum çevresi güvenlik duvarı kafes paneller ve çitler, stadyum aydınlatmaları gibi bir dizi yenilikler oldu. Çalışmalar devam ederken stadın fiziki şartlarının uygunluğu sonrasında büyük sevinç yaşandı.

NİCE ZAFERLER BİZLERİ BEKLİYOR

Çalışmaları anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Stadımız TFF’nin öngördüğü şartlara uygun hale getirildi ve çok şükür Pazar günü Hendeksporumuz taraftarının huzuruna çıkıyor. Ekiplerimizin çalışmaları sonucunda istenilen şartlar sağlandı. Artık Hendek’in stadı da profesyonel lig şartlarına uygun hale gelmiştir. Stadyum girişinde bulunan bilet gişesinin ve büfenin ise asma tavan montajları devam ediyor onlarda kısa süre içerisinde tamamlanacak. Seyirci girişleri için 7 adet turnikenin de montajını gerçekleştireceğiz. Protokol tribünü arkasında yer alan alanı otopark kullanımı için hazırlıyoruz. Ayrıca ambulans ve itfaiye girişlerimiz de hazır. Stadyum çevresindeki ağaçlarımız ise ekiplerimiz tarafından budanıp ilaçlanarak güzel bir görünüme kavuşturulacak. Yenilenmiş yüzü ile bambaşka bir Atatürk Stadyumu bizleri bekliyor. Bence 3. Lig kriterlerinin de üzerinde bir stadyum oldu. Hendek’imizin marka değeri her geçen yükseliyor. Nice zaferler ve başarılar kazanacağımız bu stadyum şimdiden Hendek’imize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.