Güncel Haberler

Hendek As Kitap Kırtasiye Okul Sezonuna hazırlıklarını tamamladı…

2016 Yılında Hendek’te Kurulan ve bir çok Kitap Kırtasiye ve yardımcı ürünler konusunda her zamanki bol çeşit uygun fiyat , güler yüzlü hizmet ve kaliteli ürün gamı ile siz Hendekli öğrenci , velilere hitap etmekte.

Abone Ol

2023 - 2024 eğitim Öğretim yılında öğrencilerin tüm temel öğrenim gereksinimlerine As Kitap Kırtasiye den ulaşabilirsiniz. 

Hendek As Kitap Kırtasiye ürün grupları bu yıl şöyle oluştu. 

Boya grupları , Kalem çeşitleri , Defter çeşitleri , Akıl oyunları , Anasınıfı ürünleri , Çanta çeşitleri , Ofis malzemeleri , Oyuncak çeşitleri , Yardımcı kitaplar , Eğitici Malzemeler , Boyama, hikaye masal kitapları , Sanatsal malzemeler , Baskı çeşitleri , Fotokopi - çıktı , Etiket

Tüm Kredi kartlarına taksit imkanı sunan As Kitap Kırtasiyenin ayrıca seçili çantalarda net %25 indirim imkanlarıyla çanta konusunda çok iddialı olduğunu belirtmekte yarar görüyorum, rengarenk ve kaliteli çanta bölümüne mutlaka uğramalısın. 

Hendek Dereboğazı Mahallesi , Alparslan Türkeş Cad, Gerdancılar İş Hanı , Zemin Kat , Kayalar Kuyumculuk Yanı, As Kitap Kırtasiye Hendek / SAKARYA 

GSM  : 0532 608 14 57
TEL   : 0264 600 14 57

{ "vars": { "account": "UA-35875877-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }