Sakarya’da kazanıp Sakarya’da harcamanız bizim için önemli
“İstanbul’un arka bahçesi değiliz”

Kahvaltı programına katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci konuşmasında “OSB nin kuruluş aşamasında anılarımız, geçmişimiz var ve bugün Hendek, Türkiye’de ikinci büyük sanayidir. İçindeki birliktelik ve çalışmasıyla Türkiye’ye örnek olmasını temenni ediyoruz. Kuruluş aşamasında yol, su elektrik yokken, belediye olarak tüm imkanlarımızla bunları tamamladık. İlk olarak ÇAMSAN fabrikası yatırım yaptı.  Şimdi bakıyoruz büyük firmalar burada, büyük yatırımlar yaptı. Bu büyük bir başarıdır. Hendek’imizin havasını ve doğasını bozacak yatırımlara müsaade etmedik. Sakarya sanayide, İstanbul’un arka bahçesi değildir. İstanbul ve Ankara’nın ortasındadır ve sanayinin ön bahçesi olacaktır. Tarım ile ilgili çalışmalar yapıp tarımı masaya yatırdık. Nasıl ki, Çukurova deyince Adana, Harran deyince Urfa akla geliyor, Akova deyince de Sakarya akla gelecek. Sakarya’nın tarımdaki ovası Akova olarak anılacak. Bizler sizlerin yanınızdayız “ Diyerek, yapılacak olan erken seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.     

İşadamları katıldı

İnci Restoranda gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ,  Yönetim kurulu üyeleri ve sanayiciler katıldı. 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, Başkan Püsküllü ’ye, davetlerinden dolayı teşekkür etti.

“Sanayicinin yanındayız”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü bir konuşma yaparak “ Hendek’imize büyük yatırımlar yaptınız. Bu birlikteliğimiz daim olur inşallah. Sizlerin yaptığı yatırımlarla birçok insanımız fabrikalarda istihdam ediyor. Sizlerin burada yatırım yapmaları bizleri mutlu ediyor. Belediye olarak sanayicimize kolaylık sağlıyoruz. Onlara her zaman kapımız açıktır. Bugün de sizlerle biraraya geldik, sizlere her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Daha önceki belediye başkanımız, şimdi vekilimiz olan Ali İnci, sizlere belediye olarak her türlü desteği ve kolaylığı sağlamıştır, bizler de aynı şekilde sizlere destek vereceğiz. Vekilimiz organize sanayinin kurulmasında büyük gayret gösterip, başarmıştır. Ankara’da sizlerin sorunlarını dile getirecek olmasının, sizlerin açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yolunuz açık olsun, kazancınız bol olsun. Önümüzdeki erken seçim de ülkemize hayırlı olsun “ Dedi.

İşadamları Hendek’in lokomotifi olmuş

Kaymakam İdris Akbıyık da “ Hendek’i Vekilimiz Ali İnci’nin belediye başkanlığı döneminden biliyor ve tanıyoruz. Buradaki işadamlarımız Hendek’in lokomotifi olmuş. Hendek uzun vadeli yatırımlar düşünüyor.  Hendek’teki görev sürecinde, yapılan yatırımlar, gelişimler ve kalkınmada sizlerle birlikte olmak ve bir nebze olsun katkı sağlamak adına güzel işler yapacağımıza inanıyorum.