Yaşamını yitirdi Haberleri

yaşamını yitirdi haberleri ve güncel yaşamını yitirdi gelişmeleri, yaşamını yitirdi ile ilgili tüm video, yaşamını yitirdi fotoğrafları ve yaşamını yitirdi haberleri HENDEK HABER sitemizde


Hendek'te Vefat Edenler

İlçemiz Hendek Turanlar Mahallesinden Emirhan Çıbık D-100 Karayolunda yaşanan motorsiklet kazası sonrasında kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Güncel Haberler

İlçemiz Hendek D-100 Karayolu Yeni Mahalle Akova mevkiinde ailesi ile birlikte yaşanan elim Trafik kazasında Emre Yeşildağ ağır yaralandığı belirtildi.

Hendek'te Vefat Edenler

Aslen Hendekli olup Akyazı da Ömercikler Mahallesinde ikamet eden ve Doğalgazdan zehirlenen 3 kişilik aile Hendek Sivritepe Mahallesinde defnedilecektir.

Yaşam

Deprem bölgesinde 21 gazetecinin vefat ettiğini ve 17 gazetecinin birinci derecede yakınının hayatını kaybettiğini belirtildi.

Hendek'te Vefat Edenler

İlçemiz Hendek’te Kahraman Mahallesi'nde yaşanan traktör kazasında Hendek Müftülüğü Merkez Yeni Meskenler Camii Din Görevlisi Mehmet K. olduğu belirlendi.

Hendek Haber

Bugün Sabah saatleriyle saat 10:30 sularında D-100 Karayolu Rasimpaşa mahallesi, HEndek - Adapazarı yönünde yaşanan kazada iki kişi feci şekilde...

Reklam Bloğu Reklam Bloğu