Bildiğiniz üzere yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemesinin yanı sıra bir kuş türünün bu çetin hava şartlarında yiyecek bulmalarını bir hayli zorlaştırmakta. 


Düşündük ve bu durumu hatırlatmak maksadıyla Hendek ilçe genelinde ve sitemizin ziyaretçileriyle kar yağışı süresince ev, iş yeri, balkon ve kuşların ziyaret ede bileceği denizlik diye tabir edilen mermerlerin üstlerine kırıntı ve kuru ekmek taneciklerini ıslatarak veya normal koşullarla bırakarak bu çetin kış şartlarından kuşların yiyeceklerini teğmin etmelerini sağlayacak bir sanal ama gerçek kampanya başlatmayı düşündük ve sizlerle paylaşmak istedik.


Şimdi siz çok değerli ziyaretçilerimizden yukarıda belirtmiş olduğumuz şekilde yiyecek kırıntıları olabilir bulgur olabilir kuşların yiyip etkilenmeyeceği her şeyi kuşlarla paylaşın. Sert geçen şu kış şartlarında şu mübarek Cuma günü sizde bu kampanyaya katılarak kuşlara ve bizim düşündüğümüz bu kampanyaya destek olmanızı rica ediyoruz. 


Yapmanız gerek tek şey bu kampanyayı olabildiğince çok kişiyle paylaşmak ve olabildiğince kuşun kış şartlarından minimum etkilenmesini sağlamaktır.

 
Şimdi görev başına çok değerli Hendek Haber okuyucuları ne kadar kuş doyurabilirseniz o kadar mutlu ve sevap işlemiş olacaksınız.