Hendek Dereboğazı mahallesinde doğalgaz almak isteyen mahalle sakinlerine , Belediye yolu 18 uygulamasında vatandaşa verince doğalgaz çalışmaları durdu.

Hendek Dereboğazı mahallesi 508 nolu çıkmaz sokakta yaşayan  mahalle sakinleri evlerine doğalgaz almak için müracaat ettiler.

Doğalgaz almak için başvuruda bulunan mahalle  sakinlerinin yaşadığı çıkmaz sokakta AGDAŞ çalışma başlatması üzerine, daha önce Hendek Belediyesinin yaptığı 18 uygulamasının ardından 70 yıllık Çıkmaz sokakta bulunan yolu FehmiÖzel adlı vatandaşa verdi.Çıkmaz sokak sakinleri doğalgaz çalışmalarını yürüttüğü sırada yolun sahibi olduğunu iddia eden Fehmi Özel Doğalgaz çalışmalarının yapılmasına engel olarak çalışmayı durdurdu.Yolun kendisine ait olduğunu söyleyen ve Belediye tarafından kendisine verildiğini iddia eden Fehmi Özel yolu kapatacağını da söyleyerek AGDAŞ’ın çalışma yapmasını durdurdu.

Çıkmaz sokak sakinleri belediyeden doğalgaz çalışması yapılması için müracaat ederek izin aldıklarını söyleyerek belediyeden verilen çalışma izin belgesinin hiçbir hükmü olmadığını iddia ettiler.

Çıkmaz sokak sakinleri Doğalgaz çalışmaları yapılması için Belediyeye giderek çalışma izni
istedik,belediye bize orasının yol olduğunu belirten belge vererek şifaende söylediler.Bizde bunun üzerine Doğalgaz çalışmalarının başlatılmasını istedik.AGDAŞ çalışmaları başlatmasının ardından kısa süre sonra yolun sahibi olan kişi yolun kazılmasına izin vermeyerek yolu da kapatacağını söyledi.

Çıkmaz sokak sakinleri Belediyenin bu soruna biran önce çözüm bulmasını isterken, evlerine doğalgaz bağlatmak istediklerini belirttiler.