Haraklı-Hendek Hidroelektrik Santrali Özelleştiriliyor

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul,Ankara, İzmir’in de aralarında bulunduğu bazı illerde  bazı taşınmazların özelleştirme ihalelerini yapacak.


 Özelleştirme İdaresi  Başkanlığı tarafından, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı’nın da aralarında bulunduğu İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan bazı taşınmazların Özelleştirme ihaleleri yapılacak.

  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, İstanbul Sarıyer'de bulunan Eski Büyükdere Vapur İskelesi, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı,Bozüyük Hidroelektrik Santralleri, Ankara ve İzmir’de bulunan bazı taşınmazların Özelleştirme ihaleleri yapılacak. Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı Bozüyük Hidroelektrik Santrallerine son teklif verme süresi 19 Kasım tarihine kadar İstanbul Sarıyer'de bulunan Eski Büyükdere Vapur İskelesi ve diğer ihalelere son teklif 22 Kasım tarihlerine kadar verilecek.

Pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalelerde, ihale Komisyon tarafından gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

 İhaleye katılan katılımcılar ayrı ayrı olmak şartıyla birden fazla ihaleye teklif verebilecekler.