Japonya Depremini 1 Ay Önceden Tahmin eden Kadir Sütçü ‘Depremlerin yerinin, büyüklüğünün ve zamanının tahmin edilmesiyle ilgili çalışmalarım devam ediyor.’dedi. Dünya genelinde meteorolojik olayların takibi sonucu büyük depremlerin tahmin edilmesi araç ve gerece bağlıdır.
Kendime özel bir meteoroloji istasyonu kurduğumda dünyada hasar verici ve yıkıcı depremleri önceden haber vermek kolaylaşacaktır.
2008 Yılından bugüne kadar 166.044 gözlem belgesi arşivimde olan elde ettiğim bulgular yaptığım deprem tahminlerimin sonucunda tutan tahminlerim.
YENİ BİR BULUŞ
Dünyada her ülkenin jeolojik sismolojik ve meteorolojik durumunun farklılığı nedeniyle Tespit: Türkiye'de depremler meydana gelmeden önce ve geldikten sonra meteorolojik olayların meydana gelmesinde bulutun oluşmasında
yağışın yere düşmesinde mevsimlere göre esen rüzgar hızının artmasında hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde ve altında seyretmesinde atmosferde kaotik durumu meydana getirebilen önemli bir faktördür.
Çok önemli ayrıntıları ders kitaplarında konu olarak verilecek niteliktedir.

Özet olarak: 
Depremlerin öncesinde ve sonrasında sütçü bulutları oluşur.
Depremlerin küçükleri bereket büyükleri felakettir.
Depremler atmosferdeki çeşitli gazları temizler.

Depremler olmazsa küresel ısınma olur.

07.12.2012 Tarihinde 08:18:23:0 UTC saatinde Japonya açıklarında 7.3
büyüklüğündeki deprem sonrasında 6.2, 5.5, 4.7, 4.7, 4.8, 4.6 büyüklüklerinde artçılar devam ediyor.

Bu depremin meydana geleceği 08.11.2012 tarihinde yapmış olduğun dünya tahmin sayfamda görülmekte. www.dkos.org   sitemde iki üyelik sistemi var. Birinci üyelik sisteminde Türkiye'de depremler meydana gelmeden önce cep telefonlarına mesaj göndermekteyim. İkinci üyelik ise sitemde dolaşmak suretiyle bilgi edinmek içindir. Bundan sonra meydana gelecek depremler SMS üyelerimin özel sayfasındadır.