Melek Nişancı Huzur Evinin bu haftaki konukları, her fırsatta yaşlıları ve kimsesiz çocukları sevindiren faaliyetlerde bulunan Melek SÜTLÜ, Ahmet YAKALI, Behice BOZKURT ve beraberlerindeki arkadaşları Hendek Melek Nişancı huzur evi ziyaret düzenleyerek renkli anlar yaşanmasına sebep oldular.

Önce Soyal medyadan günlerce önce organize olan grup arkadaşları, sonrasında organizasyonda yaşlılara yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde saksılarda hazırlanmış rengarenk kaplar içersinde olan, canlı çiçekleri armağan etikleri ziyarette, yaşlılarla sohbet eden grup üyeleri zaman zaman duygulu anların yaşanmasına sebep oldular.

Yaşlıları hatırlayıp onlarla zaman geçirerek onların bir anlık da olsa yanlarında olan gençler den bir tanesi ile huzur evi sakinleri arasında gecen diyalog da yaşlı teyze gelen kişilerden bir tanesini torununa benzetmesi üzerine duygulanan teyze nin torununa çok benzediği kişi ile uzun uzun sohbet ederek sanki öz torunuymuş gibi özlem giderdiler.
 
Grup Üyeleri ile yapmış olduğumuz söyleşide şunları söylediler ; “Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir.” dediler