HENDEK BELEDİYESİ CAN DOSTLARIMIZI UNUTMUYOR

Kar yağışının başladığı ilk andan beri teyakkuzda olan ve ana arterler, ara sokaklar ile yaya yollarında küreme, tuzlama ve yol açma çalışması yapan Hendek Belediyesi soğuk hava şartlarında zorluk çeken can dostlarımızı ihmal etmedi.

SOĞUK HAVA ŞARTLARINDA

Can dostlarımıza her zaman yakın ilgi gösteren ve Belediye Barınağında 700’e yakın can dostunu misafir eden Hendek Belediyesi yoğun kar yağışında da onları unutmadı. Caddelere ve sokaklara yerleştirdiği mama kaplarını dolduran ekipler soğuk havalarda güçlük çeken yavruları ise barınakta misafir etti. Barınağın içerisine kurduğu kulübeler ile can dostlarımızı memnun eden ekipler onlara sıcak bir ortam sağladı.

Zorluk çeken can dostlarımızı ihmal etmedi...

BARINAĞIMIZDA SICACIK SEVGİ VAR

Hendek Belediyesinin karla mücadelesini yakından koordine eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma, tuzlama ve küreme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken sevgi ile bağlı olduğumuz can dostlarımızı unutmadık. Şehrimizin çeşitli yerlerine yerleştirdiğimiz mama evlerini sık sık kontrol ederek takviye sağladık. Havanın soğuması nedeniyle özellikle yavru dostlarımızın zorluk çekmemesi için onları tespit ederek barınağımızda oluşturduğumuz kulübelerde misafir ediyoruz. Hasta olan can dostlarımız barınağımızda tedavi edilirken onların mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.