Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ile Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında Covid19 aşı protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile SESOB’a bağlı tüm üye işyerlerinde işveren ve çalışanlar aşılanacak. Aşılama yapılan işyerlerine Güvenli İşyeri Sertifikası verilecek.

PROTOKOL İMZALANDI

Tüm Türkiye genelinde büyük bir seferberlik halini alan Covid 19 aşılama çalışmaları kapsamında Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ile Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında Covid19 aşı protokolü imzalandı. Protokol imza törenine Sakarya Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ile Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan katıldı. Protokolü imzalayan Doç. Dr. Öğütlü ve Başkan Alişan, Covid 19 aşılama çalışmasının hayırlı olması temennisinde bulundu. SESOB Başkanı Hasan Alişan, tüm SESOB üyelerini bu kampanyaya destek olmaya davet etti. 

GÜVENLİ İŞYERİ SERTİFİKASI

Protokol kapsamında SESOB’a bağlı tüm üye işyerlerinde, iş verenler ve çalışanlar Covid 19 aşısı olacak. Aşılama yapılan işyerleri Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü tarafından verilecek olan “Bu İşyeri Çalışanları Covid 19 Aşısı Oldu” tabelasını dükkânlarına asarak “Güvenli İşyeri “olduklarını belgeyecek. Aşılama çalışmaları ile kapsamlı bilgi için ise SESOB üyeleri ilgili odalardan ve birlik üzerinden bilgi alabilecek.