Tarihi Hendek Mitingi 3 yıl önce bugün yapılmıştı…

İlçemiz Hendek’te 3 Yıl önce yapılan Yerel Seçimlerde Binlerce oy alarak Başkan olan Turgut Babaoğlu’nun seçim çalışmalarında binlerce kişi Hendek Otoparkına toplanarak İsmail Türüt’ün eşsiz sesi ve ritmiyle coşmuştu.

Büyük Birlik Partisiyle Zor Olan büyük bir başarıya imza atan ve yerel seçimlerden galip gelen Turgut Babaoğlu nun başarısının üzerinden 3 yıl geçti.

Vatandaşların Büyük bir desteğini kazanan Başkan Babaoğlu geçen 3 yılda birçok projeye imza attı, bir çoğuna da imza atmak üzere planlamalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Bir süre sonra Büyük Birlik Partisinden Eski Partisi Olan Milliyetçi Hareket Partisine Dönen Başkan Babaoğlu, Meclisteki Büyük Birlik Partisi Azınlığını, Mhp Meclis Üyeleriyle birlikte, Ak Partiye Karşı sayı üstünlüğü yakalasada, İttifak Kapsamında Hendek Belediyesini Cumhur İttifakının yönettiği düşünülüyor.

Geçen 3 yıllık meclis toplantıları sürecinde yer yer Ak Partili Meclis üyelerinin hayır dediği kararlara Babaoğlu ve Ekibi evet desede, Hendek’i Cumhur İttifakı çatısı altında gelecek yeni yerel seçimlere ilerlediği düşünülüyor. 

Babaoğlu’nun bir de Mega Meydan projesi mevcut, henüz görmesekte duyanlara dudak uçuklatacak büyüklükteki projenin Hendek de ne zaman ve ne şekilde başlayacağı merka konusu oluyor…