BİZ YANINIZDAYIZ

Hendek Belediyesi, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00'dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi saat 05.00'e kadar uygulanacak olan tam kapanma süresi boyunca seferberlik ilan ettiklerini duyurdu. Bu süreçte Hendek Belediyesi vatandaşın mağdur olmaması adına koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşın yanında olacak. 

EKİPLER TAM KADRO SAHADA

Kamu hizmetlerinin aksatılmaması adına Temizlik İşleri, Fen İşleri, Plan Proje, Zabıta, Sağlık İşleri,  Kültür ve Sosyal İşler ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü başta olmak üzere tüm birimler hizmetleri aksatmadan genelgeye uygun olarak devam ettirecek. Hendek Belediyesi Çağrı Merkezi olan 444 54 03 numaralı telefon ve 0555 888 54 03 numaralı WhatsApp istek hattı üzerinden vatandaşlar taleplerini Beyaz Masaya iletilebilecek. 

TÜM EKİPLERLE HİZMET

İki haftalık tam kapanma süresince evinden çıkamayan kronik hastalar, yaşlılar ve yalnız yaşayanların acil ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından öncelikli olarak karşılanacak. Temel ihtiyaçların yanı sıra acil durumlarda vatandaşa yardımcı olacak olan ekipler bunların yanı sıra hasta nakil ve sağlık çalışanları ile filyasyon ekiplerine verilen ulaşım hizmetini devam ettirecek. Ayrıca sokak hayvanlarının bakımı, beslenmesi ve tedavileri yine bu süreçte aksatılmayacak. Saha ekipleri ise bakım, onarım ve temizlik gibi mahallelerde hizmetlerine devam edecek, oluşabilecek olumsuz durumlara müdahale edecek.  Zabıta ekipleri ise kurumlarla işbirliği içinde yoğun denetim ve faaliyetlerine devam edecek.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileriyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda salgının önlenmesi adına yoğun bir şekilde tedbir alarak tam kapanmaya gidilmiştir. Bizlerde Hendek Belediyesi olarak bu kapsamda tüm ekiplerimizle seferberlik ilan ederek görevimizin başında Hendek halkının yanındayız. Bu zorlu süreci el birliği aşarak, dayanışma içinde geride bırakacağız ve o güzel, eski günlere yeniden kavuşacağız. Allah milletimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.