Sakaryaspor oyuncularını ve teknik heyetini kaldıkları otelde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Çocuğuyla, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla tüm şehir yarın oynanacak maçtan gelecek o kupayı bekliyor. Hadi çocuklar bu iş buradan sonra tamamen size emanet. Tribünde yer alamayan yüzlerce, binlerce kişi yüreğiyle ekranları başında sizlerle olacak. Sevdamız olan bu takımı hakettiği yerlere inşallah ulaştıracağız. Rabbim yardımcınız olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 28 Mayıs Cuma akşamı Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında oynanacak Play-off final mücadelesinden önce Sakaryaspor oyuncuları ve teknik heyetini kaldıkları otelde ziyaret etti. Futbolcularla bir araya gelen Başkan Yüce’ye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever eşlik etti. Futbolculara maç öncesi moral ve motivasyon konuşması yapan Başkan Yüce, koca bir şehrin tek yürek halinde şampiyonluk beklediğini ve takıma bu konuda inancının tam olduğunu ifade etti.

Sakaryaspor hakettiği yerlere ulaştıracağız

Tüm Sakarya yanınızda

İstanbul’dan Sakarya inşallah kupayla döneceklerini ifade eden Başkan Yüce, “ Şampiyonluk yarışında son mücadelemiz için tüm Sakaryalılar gibi ben de heyecanlıyım. Bu mücadele Sakarya’nın her bir ferdi için ayrı bir öneme sahip. Bizler size olan bağlılığımızı ve desteğimizi pandemi nedeniyle statları doldurarak değil maalesef bu sezon gönülden vermek zorunda kaldık. Çocuğuyla, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla tüm şehir yarın oynanacak maçtan gelecek o kupayı bekliyor. Hadi çocuklar bu iş buradan sonra tamamen size emanet. Tribünde yer alamayan yüzlerce, binlerce kişi yüreğiyle ekranları başında sizlerle olacak. Son 90 dakika var gücünüzle mücadele edeceğinizden kimsenin şüphesi yok. Şehir olarak tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize inancımız tam. Sevdamız olan bu takımı hakettiği yerlere inşallah ulaştıracağız. Rabbim yardımcınız olsun” dedi.