KENTSEL TESİS YÖNETİM DERNEĞİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

Yakın zamanda Hendek’te gerçekleştirilecek olan Tesis Yönetim Sektörü programlarıyla alakalı Hendek Belediyesi ile Kentsel Tesis Yönetim Derneği arasında Tesis Yönetim sektörüne özel imkânlar sağlayacak protokol imzaladı.

MAKAMINDA AĞIRLADI

Başkan Babaoğlu’nun makamında gerçekleşen protokole, Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı, genel başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri katıldı. Protokolde konuşan Dernek Başkanı Suat Sandalcı, “Kentsel Tesis Yönetim Derneği olarak bölgeye kaliteli Tesis Yönetim hizmetini sunacak en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Tesis ve sosyal alanlarda birçok kurum ve kuruluşla işbirliği halinde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Hendek Belediyemiz ile de Tesis yönetim alanında yapacağımız projelerle ilçemize değer katmayı planlıyoruz. Önümüzdeki aylarda Hendek Belediyesi ile Profesyonel Tesis Yönetiminin farkındalığını artırmak amacı ile Çalıştay ve eğitim planlamaları yaptık. Belediyemizin tüm çalışmalarında Entegre Tesis Yönetim Sektörü olarak her konuda yanlarındayız. Başkanımıza bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Kentsel Tesis Yönetim Derneği Hendek de Belediye ile protokol imzaladı....

BABAOĞLU: HAYIRLI OLSUN

Dernek yönetimini makamında ağırlayan Başkan Babaoğlu ise “Her işin başı yönetim. Vatandaşlarımıza hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artırıyoruz. Bunun yanında ilçemizdeki hizmet sektörü çalışanlarının da iş ihtiyaçlarını, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmamız gerekiyor. Bu kapsamda Tesis Yönetim sektörü alanında hizmet üreten çalışanlarımızın kaliteli hizmete erişimini kolaylaştırmak adına Kentsel Tesis Yönetim Derneğimizle özel bir protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol kapsamına Hendek ilçemizde olmasını arzu ettiğimiz sektörel programları da dahil ettik. Hendek ilçemizdeki apartman ve site yöneticilerinin, Kentsel Tesis Yönetim Derneği'nin vereceği eğitim programlarına katılarak ilçemizdeki kat maliklerine daha yaşanılabilir, şeffaf ve profesyonel bir yönetim hizmeti sunmalarını umuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kentsel Tesis Yönetim Derneği Hendek de Belediye ile protokol imzaladı....