Hendek Köprübaşı mahallesinde bir kereste imalathanesinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangına Hendek itfaiyesi müdahale ediyor. İmalathanenin zemin zemin katta olması, itfaiyenin yangına müdahale etmesini zorlaştırdı.

Hendek Köprübaşı Mahallesi Petrol ofisi bitiminde yer alan ve Bakıldığında iki kat olarak görülmekte olan binaların -1 katında meydana gelen yangın üst katlarda bulunan dairelerde etkilediği öğrenildi. 

Öte yandan yangın sonrasında kereste imalathanesinin içerisinde bulunan yanıcı mamüller dışarıya sevk edilirken, depo ve imalat bölgelerinin içerisinde yangın söndürme çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğü öğrenildi. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken,  yaşanan durumda can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

Beş itfaiye aracıyla yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının yapıldığı kereste imalathanesinde yangın kontrol altına alınması için ekiplerin çalışmaları sürdürdüğü öğrenildi. 

Olay Yerine 112 ekiplerinin gelerek herhangi bir olumsuz durumda müdahale etmek üzere hazır bulunmakta...

Hendek Köprübaşı Mahallesinde Sürmekte olan yangın bölgesine gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yangında zarar gören ailelerle görüştü, yangını da zarar gören ailelere geçmiş oldun dileklerini ileterek yangınla ilgili incelemelerde bulundu.